Vice-kampioen Borussia Dortmund moet het nog steeds doen zonder aanvoerder Marco Reus De 31-jarige heeft problemen met peesontsteking op de eerder geblesseerde adductoren en “volgens BVB faalt” voor onbepaalde tijd ” De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen begonnen op donderdagmiddag, omdat de international begin februari zijn dijen had gescheurd bij de Werder Bremen-trofee en in de 89e minuut van de 2: 3-nederlaag moest worden vervangen. Na een maand wilde Reus weer op het veld staan ​​- inmiddels is bijna een half jaar verstreken. Borussia kondigde nu aan dat Reus “nog steeds problemen heeft met sommige bewegingen”. Een conservatieve therapeutische benadering wordt gebruikt om de blessure te behandelen, terwijl Reus onlangs zijn vrouw Scarlett en zijn dochter samen met BVB-fysiotherapeut Thomas Zetzmann op vakantie had om weer fit te worden. Het programma omvatte kracht- en stabilisatieoefeningen en raadpleegde zelfs een bio-structurele ingenieur die Mario Götze of Kevin Prince-Boateng al had behandeld. Met behulp van alternatieve bewegingstherapie was dit bedoeld om Reus te helpen geen pijn meer te voelen tijdens het fotograferen, wat uiteraard het grootste probleem is voor de Duitse international in termen van volledig herstel, maar in plaats daarvan blijven de medische dossiers van Reus elke dag een beetje groeien. In zijn tijd in Dortmund zijn er nu meer dan 1.000 dagen verloren door blessures. Dit feit doet hem niet alleen zelf pijn, maar bezorgt ook verantwoordelijken voor de verantwoordelijken van BVB. —– Met materiaal van de runner-up van de sportinformatiedienst Borussia Dortmund moet aanvoerder Marco Reus het zonder stellen. De 31-jarige heeft problemen met tendinitis op de eerder geblesseerde adductorspieren en ‘faalt volgens BVB voor onbepaalde tijd’. Dit werd donderdagmiddag bekend gemaakt door het team van Dortmund, dat zich met Corona-tests begon voor te bereiden op het nieuwe seizoen. Het nationale team kreeg begin februari een peesscheur in de dij bij de beker op Werder Bremen en moest in de 89e minuut worden vervangen bij een 2: 3 verlies.
Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *