Vrijdag start de Champions League opnieuw. FC Bayern droomt van een triple. SPORT1 belicht de huidige vorm van alle overgebleven deelnemers. Vrijdag start de Champions League opnieuw. FC Bayern droomt van een triple. SPORT1 belicht de huidige vorm van alle overgebleven deelnemers. De jacht op de steelpot begint opnieuw! De bal rolt vanaf vrijdag eindelijk in de Champions League en de overige vier kwartfinalisten worden woensdag 12 augustus voor de finale 8 in Lissabon bepaald. Het doel van alle dromen: het Estádio da Luz, waar de finale op 23 augustus staat gepland. Vervult Bayern dan de droom van een triple? Welke concurrenten zijn het meest bang voor München? Wie loopt er risico op knock-out?
Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *