FC Bayern wint de Champions League – de laatste hoogtepunten. We hebben nieuws over voetbal.

Leverkusen-professional Kai Havertz zou naar Chelsea moeten verhuizen. Maar Rudi Völler wil er niets van weten en noemt overeenkomstige berichten “onzin”. Sportdirecteur Rudi Völler van de Bundesliga-club Bayer Leverkusen heeft berichten in de media ontkend dat Bayer een bod van Chelsea op nationale speler Kai Havertz zou accepteren. “Dit is onzin”, zei Völler maandag. De “Bild” en “Sport Bild” en de Engelse “Guardian” hadden gemeld dat Leverkusen 80 miljoen als basisbedrag zou ontvangen en tot 20 miljoen aan op succes gebaseerde aanvullende betalingen.

De club had altijd aangedrongen op een forfaitair bedrag van 100 miljoen euro, en Völler had ook meerdere keren aangegeven dat er “geen coronaprijsverlaging” zou komen. Havertz staat nog tot 2022 onder contract in Leverkusen. Hij moet tot een akkoord komen met Chelsea, waar Antonio Rüdiger en, sinds deze zomer, Timo Werner al tegen twee nationale teamgenoten speelden. © dpa

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *