H96 zegeviert Würzburg. We hebben nieuws over voetbal.

Dresden maakte een sensatie in de eerste ronde van de beker tegen HSV: het tweedeklasseteam zat letterlijk onder de wielen in Saksen. Voor Bundesliga-club Arminia Bielefeld is het DFB Cup-avontuur al ten einde. Armina Bielefeld is het tweede Bundesliga-team na Hertha BSC Berlin dat wordt uitgeschakeld in de eerste ronde van de DFB Cup. Het gepromoveerde team verloor maandagavond 0: 1 (0: 1) van de regionale divisie Rot-Weiss Essen. Simon Engelmann bezegelde de bekerverrassing met zijn doelpunt in de 33e minuut, die de 300 toeschouwers uitbundig in het stadion toegaven. Hertha BSC werd vrijdag uitgeschakeld door een 4: 5 bij tweedeklasser Eintracht Braunschweig. Voor de grootste achtergrond van de 1e bekerronde vierde derde divisie team SG Dynamo Dresden hun intrede in de 2e ronde. De ploeg van coach Markus Kauczinski gaf Hamburger SV kansloos op 4: 1 (2: 0). Voor ongeveer 10.000 toeschouwers scoorden Yannick Stark (3e), Robin Becker (16e), Christoph Daferner (53e) en Sebastian Mai de doelpunten voor Saksen met een handstraf in de 5e minuut van blessuretijd. In de 89e minuut scoorde Amadou Onana het volgende doelpunt voor de tweedeklasser.

In een duel tussen twee tweedeklasseteams won Hannover 96 3: 2 (1: 0) bij de Würzburger Kickers. Hendrik Weydandt (23e), Dominik Kaiser (59e) en Timo Hübers (78e) markeerden de doelpunten voor Nedersaksen, dat in de slotfase bijna de 3-0-voorsprong verloor. Arne Feick (89e) en Robert Herrmann (90e + 5) zorgden voor de late doelpunten van Würzburg. (mss / dpa)

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *